DoxPress

18 milioane euro pentru OTV 3D

leave a comment »

Televiziunea Poporului” va fi primul post din România care va emite în noul sistem 3D, ştirista Pro TV Andreea Esca pierzând astfel privilegiul de a fi prima vedetă autohtonă care va fi recepţionată în trei dimensiuni, informează Ring. Din mai 2010, OTV promite să intre 3D în casele românilor, în urma unei investiţii de 18 milioane de euro. „Scump”, apreciază Dan Diaconescu, dar merită, pentru că primul invitat filmat 3D va fi însuşi Traian Băsescu.
„Preconizăm ca până la sfârşitul lunii mai a.c. (2 cel mai devreme, 30 cel mai târziu), când vom avea o extragere extraordinară la concursul pe care îl organizăm seară de seară, OTV să înceapă emisia 3D şi să fie prima televiziune din România care adoptă acest nou standard. Ne dorim ca panglica noilor studiouri OTV 3D să fie tăiată de preşedintele României, Traian Băsescu”, a declarat, în exclusivitate pentru Ring, Dan Diaconescu.
Rate la… 3D  
Investiţia patronului OTV pentru adoptarea 3D se ridică la circa 18 milioane de euro, sumă care va fi achitată „în trepte”. Cu toate acestea, în România funcţionează puţine televizoare compatibile cu noua tehnologie, ceea ce ştie şi Dan Diaconescu: „E o chestiune mai complicată, pentru că nu ştiu câţi români au în prezent un televizor capabil să recepţioneze transmisiile 3D, dar până în luna mai vor fi mai mulţi. La început, vor fi transmisii 3D scurte, de aproximativ 60 de minute. Talk-show-ul va fi 3D, că filme 3D deocamdată sunt destul de puţine”.
Şi TVR se pregăteşte să transmită 3D finala Campionatului Mondial de Fotbal 2010.
60 de minute este durata primelor transmisii 3D ale OTV
„3D vine de la Dan Diaconescu Direct, era culmea ca OTV să nu fie prima televiziune 3D din România!”, Dan Diaconescu.  sursa  Romania libera.ro

Written by un tânăr creştin ortodox

March 25, 2010 at 3:13 pm

Posted in Uncategorized

Leave a comment