DoxPress

Clubul Bilderberg construieşte REŢELE GIGANTICE de CARTELURI care să dirijeze viaţa politică şi economică a lumii

leave a comment »

Citez>Clubul Bilderberg vrea „distrugerea Europei“ si crearea de carteluri-gigant 

Aproape 130 de personalitati s-au adunat weekendul trecut la Saint-Moritz, in Elvetia, in cadrul unei reuniuni pazite cu sfintenie de forte de ordine si militare. Discutiile sunt confidentiale, iar orice abatere conduce la eliminarea indiscretului de pe lista

Cand in batalia pentru sefia Fon­dului Monetar International (FMI) jocurile pareau facute, cu o mare confruntare intre Christine Lagarde, ministrul francez de Finante, si mexi­canul Agustin Carstens, guvernatorul Bancii centrale israeliene, Stanley Fischer, si-a anuntat, sambata, candi­datura pentru aceasta functie. Se complica lupta pentru conducerea Fondului? Analistii sustin, aproape la unison, ca nu: Lagarde ramane, deo­cam­data, favorita cursei. Ea dispune deja de sprijinul Europei, al Braziliei, al Indoneziei, al Egiptului si al Emiratelor Arabe Unit.

Pe de alta parte, la cei 67 de ani ai sai, Stanley Fisher, unul dintre cei mai respectati economisti ai lumii, omul care a detinut un rol-cheie in gestionarea crizelor care au afectat in anii ‘90 Mexicul, Asia si Rusia, a depasit varsta maxima prevazuta pentru un candidat la sefia FMI, respectiv 65 de ani. Oricum, la cateva ore dupa actiunea lui Stanley Fischer, FMI a recunoscut ca sistemul sau de computere a fost tinta unui atac cibernetic, ai carui autori ar fi actionat in interesele guvernului unui stat neidentificat deocamdata. Citand surse din interiorul Fon­dului, agentia Bloomberg scrie ca au fost sustrase documente confiden­tiale si date cuprinse in posta elec­tronica a orga­nizatiei. Interesant este ca atacul s-a produs inainte de arestarea, la 14 mai, a fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn. „Atacul a fost directionat. Codul a fost elaborat si aplicat pentru atingerea scopului propus”, a declarat Tom Kellerman, expert in securitatea cibernetica. De ce informatia a fost facuta publica tocmai acum? A existat ceva care sa determine aceasta dezvaluire?

Tematica, inspirata din realitatea stringenta

Daca Dominique Strauss-Kahn ar fi putut parasi luxosul apartament din New York, unde asteapta sa fie judecat pentru tentativa de viol, la sfarsitul saptamanii trecute el s-ar fi aflat, cu siguranta, la Saint-Moritz. Acolo unde, departe de privirile indiscrete ale presei si bine paziti de forte de ordine si militare, s-au adunat cei aproape 130 de participanti la conferinta anuala a Clubului Bilderberg. Una dintre cele mai misterioase si influ­en­te organizatii din lume, careia i se mai spune „guvernul din umbra” al pla­netei sau „clubul stapanilor” aces­tei lumi, pentru ca reuneste importanti lideri politici, sefi de banci si patroni de intreprinderi, nume sonore din lumea presei, finantisti. Discutiile sunt deschise, dar secrete. Confiden­tia­litatea este stricta. Orice abatere con­duce la eliminarea indiscretului de pe lista. Inregistrarile sunt categoric interzise, iar presa are acces limitat. O secretomanie care a dat nastere la numeroase speculatii, care mai de care mai alarmiste, cu puternic accent de conspiratie mon­diala. Ce se dezbate? Cele mai strin­gente proble­me ale lumii si care, in acest moment, sunt: cine va fi viitorul director al FMI, ce se va intampla cu sistemul finan­ciar mon­dial sau cu relatiile comer­ciale inter­nationale, cum vor evolua inves­titiile, criza datoriilor suverane (si nu este vorba numai de cea a tarilor din zona euro, vezi Grecia, Portugalia, Irlanda sau Spania, dar si despre cea a Statelor Unite), tensiunile din lumea araba si securitatea globala. Probleme care pot schimba radical evolutia globala a lucrurilor, indreptandu-le intr-o directie necunoscuta daca scapa de sub control.

Spre deosebire de Davos

Nu exista informatii privind costul reuniunilor Clubului Bilderberg si nici daca exista o taxa de participare, dupa modelul Forumului economic mondial (WEF) de la Davos, unde „biletul de intrare” valoreaza aproape 10.000 de euro. Dar, spre deosebire de cazarea din statiunea elvetiana de schi, unde pretul oscileaza in jurul cifrei de 500 de euro pe noapte, o camera la Hotelul Suvretta House, unde s-au reunit „stapanii lumii”, costa, pentru aceasta perioada a anului, intre 1.180 de euro si 2.170 de euro. WEF afiseaza, de asemenea, o cifra de afaceri de peste 110 mil. euro, iar cei 103 parteneri strategici achita anual o contributie de aproape 400.000 de euro. In plus, cei peste 1.000 de membri WEF (companii din intreaga lume cu o cifra anuala de afaceri de minimum 4,5 mld. euro) platesc anual o cotizatie de 36.000 de euro.

Prognoze si speculatii

Josef Ackerman, directorul general al Deutsche Bank, afirma, intr-un interviu publicat pe blogul Bilderberg 2011, ca adevaratul scop al Clubului il constituie „distrugerea Europei”: „Au deschis portile Europei pentru toate marfurile chinezesti. Populatia activa a Europei castiga din ce in ce mai putin”. Autorul cartii „Istoria reala a Clubului Bilderberg”, Daniel Estulin, declara recent intr-un interviu pentru Liberty News ca telul urmarit de organizatie il constituie slabirea suveranitatii marilor state ale planetei si „crearea unei retele-gigant de carteluri” care sa dirijeze viata politica si economica a tuturor tarilor. Dupa fiecare consfatuire, Estulin publica prognozele pentru principalele trenduri trasate de Club. In 2002, spre exemplu, ziaristul a prezis un razboi in Irak in februarie-martie 2003. In 2005, Estulin scria ca in 2008 petrolul va costa 150 $/baril. El a atins 147,5 $/baril.

O privire in trecut

Ideea lansarii acestei conferinte dateaza din 1952. Ea s-a concretizat in mai 1954, cand, la hotelul Bilderberg din localitatea olandeza Oosterbeek, au fost invitate aproape 130 de persoane. Membrii Clubului sunt oameni politici, bancheri, industriasi, ziaristi, analisti si experti.

Printre fondatori se numara:

Printul Bernhard al Olandei
Denis Healey, fost ministru de Finante al Marii Britanii
Joseph Retinger, diplomat polonez cunoscut pentru federalismul sau si pentru rolul sau in constructia europeana
David Rockefeller, bancher american
Joseph Luns, fost secretar general al NATO

In 2000, Clubul si-a desfasurat lucrarile in Belgia, la castelul du Lac. Printre personalitati s-au numarat Dominique Strauss-Kahn, Regina Beatrix a Olandei, Henry Kissinger, Javier Solana. Cinci ani mai tarziu, printre invitatii veniti in Germania s-au aflat Josef Ackerman, de la Deutsche Bank, Jorma Ollila, de la Nokia,

Richard Perle, fost consilier al Pentagonului, Vernon Jordan, fost confident al presedintelui Bill Clinton, Jurgen Schrempp de la DaimlerChrysler, Peter Sutherland de la Goldman Sachs International, James Wolfensohn, de la Banca Mondiala. De remarcat faptul ca, in 2009, in plina criza mondiala si cu putin inaintea izbucnirii crizei datoriilor suverane din zona euro, reuniunea a fost gazduita de Grecia. Anul trecut ea s-a desfasurat in Spania, alta tara considerata veriga slaba a zonei euro.

Citiţi vă rog şi:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Personalitati si organizatii: HENRY KISSINGER

Lista membri COMISIA TRILATERALA

Evreul GEORGE SOROS pune din nou umarul la NOUA ORDINE ECONOMICA. Pe 8 aprilie va organiza o conferinta ce-si propune sa formuleze „noi reguli”, sa „reformeze sistemul monetar global”

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

Evreul GEORGE SOROS: vine valul doi al crizei

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

Written by un tânăr creştin ortodox

June 14, 2011 at 3:34 pm

Leave a comment