DoxPress

Ca de la MASON la MASONEL: Patriarhul ecumenic BARTOLOMEU de Constantinopol vine la Patriarhul DANIEL, pe 26 octombrie

leave a comment »

;Citez din articolul;Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Constantinopolului, la hramul Catedralei;
Patriarhale:
; Anul acesta, la manifestarile legate de hramul Catedralei patriarhale din Bucuresti va participa Sanctitatea Sa Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului-Noua Roma si Patriarh Ecumenic. Sanctitatea Sa va ajunge in Bucuresti in dupa-amiaza zilei de marti, 26 octombrie, pe Aeroportul „Henri Coanda”, unde va fi intampinat de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, alaturi de un sobor de ierarhi si oficialitati locale, informeaza TRINITAS TV, citat de patriarhia.ro. In cursul serii aceleiasi zile, in Catedrala patriarhala va fi oficiata o slujba de Te Deum. De asemenea, Sanctitatea Sa, insotit de Inaltpreasfintitul Mitropolit Ioan de Pergam si de Inaltpreasfintitul Emanuel de Franta, va participa la Sfanta Liturghie din ziua de hram, 27 octombrie si la o sedinta solemna in ziua de 28 octombrie in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, prilej cu care va rosti si o alocutiune”.
   Vizita Sanctitatii Sale Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Roma si Patriarh Ecumenic, constituie un raspuns la vizita efectuata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel intre 27 mai-2 iunie 2009 la Patriarhia Ecumenica, in fruntea unei delegatii a Bisericii Ortodoxe Romane. De asemenea, Sanctitatea Sa se va afla pentru prima data in tara noastra de cand Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a devenit Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane.
   Comentariu saccsiv:
   In istoria moderna, toti Patriarhii de Constantinopol au fost masoni
   Cititi va rog si:

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER) 


ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

   In general au avut grad mare si s-a aflat de ei dupa ce au murit. Chiar daca loja inca n-a recunoscut, eu consider ca si actualul este mason si chiar de grad maricel. Asa, dupa cat ma pricep eu, dupa vorba, dupa port:

VIDEO – ECUMENISM TOTAL: Patriarhul ecumenic BARTOLOMEU de Constantinopol DARUIESTE UN CORAN presedintelui COCA-COLA

VIDEO (si transcriptul): Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la Park East Synagogue din New York

Episcopul Sloboziei şi Călărasilor VINCENTIU GRIFONI si Patriarhul BARTOLOMEU de Constantinopol in The Elijah Interfaith Institute (finantare ROCKEFELLER) …

   De aceea l-am numit MASON. Pe exagerat de fericitul Daniel l-am numit MASONEL, caci consider ca e mai mititel, dar tot cu sortulet ii place. N-a recunoscut inca nici o loja, dar tot asa, dupa vorba, dupa port:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

DOCUMENT: Un mesaj al PATRIARHULUI DANIEL adresat MARELUI MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI

APEL catre toate blogurile ortodoxe: sa transam chestiunea Patriarhului Daniel

AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

Comentariu zilei (18.07.2010): Cum face Patriarhul Daniel semnul Sfantei Cruci?

Patriarhul DANIEL BINECUVANTEAZA adunatura de la “MĂNĂSTIREA INTER-CONFESIONALĂ” BOSE

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul


   Celor ce nu le place titlul „Ca de la MASON la MASONEL”, caci cica nu sunt dovezi, sa-l inlocuiasca cu „Ca de la cel cu comportament de MASON la cel cu comportament de MASONEL”.
http://saccsiv.wordpress.com

Written by un tânăr creştin ortodox

October 26, 2010 at 5:17 pm

Leave a comment